Εκπαιδευτικά Διαδικτυακά Παιχνίδια Απόδρασης

Εκπαιδευτικά Διαδικτυακά Παιχνίδια Απόδρασης (Online Escape Rooms)

Εκπαιδευτικά Διαδικτυακά Παιχνίδια Απόδρασης (Online Escape Rooms)
Εκπαιδευτικά Διαδικτυακά Παιχνίδια Απόδρασης (Online Escape Rooms) είναι παιχνίδια περιπέτειας, γρίφων και γνώσεων, στα οποία οι παίκτες- μαθητές (είτε ομαδικά είτε ατομικά) ανακαλύπτουν στοιχεία, λύνουν γρίφους και εκπληρώνουν αποστολές μέσα σε ένα θεματικό παιχνίδι.

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε μια σειρά από τέτοια παιχνίδια με ποικίλη θεματολογία και για διάφορες βαθμίδες της εκπαίδευσης

Εργονομία και σωστή θέση εργασίας στον υπολογιστή- Δωμάτιο απόδρασης με αποστολές

 


Σωστή θέση εργασίας στον υπολογιστή- ένα παιχνίδι




Σε αυτό το δωμάτιο απόδρασης από τη Ναταλία Θεόκλεια Γεωργιτζίκη, θα πρέπει να ολοκληρώσεις 5 αποστολές ώστε να ξεκλειδώσεις τον θησαυρό. Η κάθε αποστολή έχει σχέση με τη σωστή στάση και τη σωστή συμπεριφορά στους υπολογιστές, τα κινητά και τις ταμπλέτες. Καλή τύχη!

Διαμοιρασμός:

Toy story δωμάτιο απόδρασης- παιχνίδια και κουίζ για γεωγραφία, πληροφορική, μαθηματικά




Toy story mission- παιχνίδια και κουίζ για γεωγραφία, πληροφορική, μαθηματικά



Σε αυτό το δωμάτιο απόδρασης από τη Ναταλία Θεόκλεια Γεωργιτζίκη  θα χρειαστεί να απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με γεωγραφία, πληροφορική και μαθηματικά και είναι ιδανικό για μαθητές Δ' τάξης και πάνω.

Περισσότερα ΕΔΩ
Διαμοιρασμός:

Ένα εκπαιδευτικό δωμάτιο απόδρασης με αποστολές

 


Ένα εκπαιδευτικό escape room με αποστολές


Σε αυτό το δωμάτιο απόδρασης από τη Ναταλία Θεόκλεια Γεωργιτζίκη, θα πρέπει να ολοκληρώσεις 4 αποστολές ελέγχοντας τις γνώσεις σου. Περιλαμβάνει ερωτήσεις μαθηματικών, παρατηρητικότητας, πληροφορικής και μοτίβων. Σε κάθε αποστολή θα μαθαίνεις έναν αριθμό και με τους 4 αυτούς αριθμούς θα έχεις τον 4ψήφιο κωδικό που ξεκλειδώνει το παιχνίδι για να το ολοκληρώσεις.

Περισσότερα ΕΔΩ


Διαμοιρασμός:

Η μάχη των ερωτήσεων


Η μάχη των ερωτήσεων



Δωμάτιο απόδρασης που έφτιαξε η Ναταλία Θεόκλεια Γεωργιτζίκη, περιέχει 4 αποστολές με ερωτήσεις μαθηματικών, μοτίβων και πληροφορικής. Σε κάθε αποστολή εμφανίζεται ένας κωδικός. Ο 4ψήφιος κωδικός ολοκληρώνει την αποστολή.

Περισσότερα ΕΔΩ

Διαμοιρασμός:

Γίνε ο ειδικός της κυβερνοασφάλειας!

 



Παιχνίδι απόδρασης με θέμα την κυβερνοασφάλεια  στο διαδίκτυο με τίτλο «Γίνε ο expert της κυβερνοασφάλειας!»

Περισσότερα ΕΔΩ

Διαμοιρασμός: