Διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Απόδρασης

Διαδικτυακό Παιχνίδι απόδρασης (Online Escape room) για μαθητές Γυμνασίου! (Διαγωνισμός μαθητικού φεστιβάλ, 2022)










Ένας σατανικός τρομοκράτης, μια διεστραμμένη ιδιοφυΐα, που ασχολείται με τους υπολογιστές, διασκεδάζει σπάζοντας τα συστήματα ασφαλείας και προκαλώντας το θάνατο αθώων.  

Παγίδεψε το πυρηνικό εργοστάσιο τοποθετώντας εκρηκτικά και από στιγμή σε στιγμή είναι έτοιμο να εκραγεί σπέρνοντας τον ραδιενεργό θάνατο. 

Είσαι επιστήμονας πληροφορικής και αποστολή σου είναι να σταματήσεις τον αδίστακτο τρομοκράτη.

Για να σώσεις το πυρηνικό εργοστάσιο και την περιοχή που βρίσκεται, πρέπει να λύσεις μια σειρά από γρίφους που ο σατανικός τρομοκράτης έχει βάλει. Αν το καταφέρεις θα γλυτώσεις από ένα φρικτό θάνατο και θα γίνεις ήρωας για τους συμπολίτες σου.

Κάθε γρίφος ή ερώτηση έχει να κάνει με την πληροφορική. 

Προσπάθησε να τους λύσεις βάζοντας τα δυνατά σου, γιατί η ζωή σου εξαρτάται από αυτό. 

Καλή τύχη


ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 3-7 Μαΐου 2022 σε πραγματικό χρόνο στις 11:00 πμ έως τις 11:59 πμ  για μαθητές ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (είτε ατομικά είτε ομαδικά), στο πλαίσιο του 11ου μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής δημιουργίας τότε:

1) Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 3-7 Μαΐου 2022 το αργότερο μέχρι τις 10:30 πμ . Για δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ 

2) Στη συνέχεια θα βρείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα το σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στο παιχνίδι. Ξεκινήστε ακριβώς το παιχνίδι στις 11:00 πμ, στις  3-7 Μαΐου 2022 . Όταν καταφέρετε  να φτάσετε στο τέλος του παιχνιδιού, προσοχή ο χρόνος μετράει, δηλώστε το ονοματεπώνυμο σας ή το όνομα της ομάδας σας στην φόρμα που θα εμφανιστεί, προκειμένου να μπείτε στους καλύτερους!

3) Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι οποιαδήποτε χρονική στιγμή! Απλώς στο τέλος του παιχνιδιού δεν θα ληφθεί υπόψη η συμμετοχή σας. 

4) Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από αυτό το ιστολόγιο το αργότερο την επόμενη μέρα! 

Καλή επιτυχία



Ο σύνδεσμος (link)  είναι αυτός:    ΕΔΩ

Διαμοιρασμός: